Naturforsamlingshus - Om os top

Om os

 

Naturforsamlingshus.dk er en konsulentvirksomhed, hvis ydelser er funderet i et professionelt samarbejde mellem mig og forskellige konsulenter eller virksomheder.

Henrik Mikkelsen:

Jeg er stifter og ejer af Naturforsamlingshus.dk, og mit primære brændstof er at fremme motivation og refleksion hos mine kursister og klienter. Min store force er at skabe logiske og meningsfulde perspektiver og erkendelse mellem teori og praksis.

Med langt over 10.000 timers undervisning, proces og coaching er erfaringen og perspektiverne på plads.

Privat:

Jeg er gift med Stine. Vi har 3 fantastiske børn og er bosat i Rønde: Porten til Nationalpark Mols Bjerge. Vi er altså omgivet af fabelagtig natur, som vi dagligt frekventerer med vores Danske Spidshund, Aiko. Udover løb, cykling og havkajak er musik, podcast og fag- og skønlitteratur en naturlig del af min ”daglige” berigelse og intellektuelle næring.

Værdier:

Overordnet set mener jeg ikke, at alle har ret til et nyt køkken, men derimod til et godt liv med mest mulig trivsel. Mere specifikt har vi 5 slogans, der hver for sig og tilsammen ret præcist siger noget om, hvordan vi ser verden og de problemer, der gør Naturforsamlingshus.dk til en højaktuel konsulentvirksomhed. Se værdierne nederst på denne side.

Erfaring og kompetence:

Som helt ung blev jeg uddannet i Provinsbanken i Odder. Efter godt 3 år lavede jeg en forflytning over i turisme- og managementbranchen. Bl.a. arbejdede jeg med skiturisme rundt om i Skandinavien og Europa

som aktivitetsleder og fællestillidsmand på Rønbjerg Feriecenter, ligesom jeg i et par år arbejdede med Teambuilding i naturen for 2 forskellige konsulenthuse drevet af jægersoldater. Læreruddannelsen fra Aarhus førte primært til 5 år i højskoleverdenen, inden jeg indledte en karriere i Danmarks største idrætsorganisationer. Først som Sundhedskonsulent i DGI og derefter som projektleder i danmarkshistoriens største idræts- og sundhedsprojekt: Bevæg dig for livet.

Formel efteruddannelse:

  • EMCC International certificeret coach fra Attractor. Eksamineret af Aalborg Universitet.
  • Diplomleder. Modul i Forandringsledelse. VIA UC.
  • Mini MBA. Probana Businessschool.

Krydderi:

  • Løbecoach i DR 1 Tv-programserien: By på skrump.
  • Tænkt, udviklet og fondshjemtaget: DGI Naturtræning.
  • Kunst med Puls-projekt til samtlige Sculpture by the Sea udstillinger.
  • En lang række foredrag på Folkeuniversitetet, Aarhus.
  • Masterunderviser på DGI-projektet: Hold Hjernen Frisk.
  • Bagmand for Bevæg dig for livet RUNNERS.
  • Personlig RUNNERS-leverandør til Kronprinsefamilien til Royal Run.

Tilknyttede/samarbejdende konsulenter:

Lisbeth Brix Bøggild: mindthecompany.dk
Rune Darling: runningnow.dk
Inge W. Christensen: energiinge.dk
Outdoor365: outdoor365.dk

Henrik Mikkelsen