Coaching…i naturen!

“Vi har optimeret rammen…”

For at sikre både meningsfuldhed og effekt i vores professionelle samtaler med dig, inddrager vi bevægelse og natur som aktiv, stimulerende forudsætning for både stabilitet og udvikling.

At gå
…aktiverer, forbinder og opbygger kroppens celler. Stimulerer kredsløb, tænkning, humør, appetit, ro og kreativitet. Og det er ikke en præstation… men en oplevelse. Vi tilføjer relevante øvelser i naturen vedr. balance, bevidsthed, åndedræt og styrke efter dine ønsker.

Naturen

…har en dokumenteret positiv effekt på vores sympatiske nervesystem og hjerne. Naturen bidrager til dæmpe Amygdalas (over)aktivitet, så roen breder sig. Og der skabes plads i Hippocampus til at finde løsninger, skabe overblik og sikre hukommelse.

Samtalen

…opleves allerede fra start som en lettelse. Fordi vi går… i naturen! Og fordi systemisk (samtale)metode udspringer af biologien, vil du se helt naturlige og meget meningsfulde sammenhænge mellem naturen rundt om dig og naturen inde i dig.

Støttende øvelser
…favner og inddrager de dele af krop og bevidsthed, som gå-turen og naturen i sig selv ikke ”fanger”. Men det handler om sublimering og ikke optimering. Og naturen har, hvad vi skal bruge!

Os i ørerne – i natur du kender

Moderne teknologi rummer et klart paradoks: det er i høj grad forstyrrende. Og kan være yderst hjælpsomt. Vi skal bare tænke og bruge det, som et værktøj! Ikke som bevidstløs virkelighedsflugt. Derfor bruger vi teknologi, når det er bedst: vi kan let komme i kontakt – se, høre og tale – med hinanden på tværs af kommunegrænser og landsdele. Og den form for kommunikation fungerer bedst, når vi kun er 2!

Og vi har naturligvis kroppen og naturen med! Derfor går du en tur i noget natur, der er tilgængeligt og trygt for dig. Og får gavn af både bevægelsens og naturens virkning på krop og sind.

Både du og din coach fra Naturforsamlingshus.dk går samtidig… imens I taler sammen over mobiltelefon. Vi er trænede i, og har ansvaret for, at inddrage naturen som beroligende bagtæppe, inspiration og virksomt værktøj i samtalen, selvom vi går hver for sig.

Vi starter og slutter naturligvis med video, så vi skaber god kontakt og relation med hjælp fra teknologien. Og vi aftaler hver gang i hvilket omfang, vi bruger video i hele eller blot dele af samtalen. Vi sikrer en balance, så brug af video bliver inspirerende og ikke forstyrrende.

Vi bruger Microsoft Teams

Livsstyrke-Modellen

På billedet ser du Jens. Han er psykolog – og en ven af huset. Jens har udviklet Livsstyrke-Modellen som en ”fast” og formel model og struktur for coachingsamtale og -proces. Vi er uddannede i at bruge modellen og præsenterer og anvender den naturligvis, hvis du er interesseret.

Som en del af et Livsstyrke-forløb laver vi din personlige Livsstyrke-Profil, og arbejder systematisk med de 5 kilder til Livsstyrke

Modellen er gennemtænkt over et årti og bygger på 5 kilder, der gensidigt har indvirkning på hinanden. Men som skal balanceres, hvis du skal opleve, og opnå, din reelle Livsstyrke:

  • Kroppen: Naturen i kroppen opbygges og balanceres, når du opholder og bevæger dig i naturen.
  • Præstation & Selvtillid: Opbygges når du lykkes med det, du brænder for og/eller er forpligtet på.
    Socialitet & fællesskabsfølelse: Opbygges ved tilknytning til, og fællesskab med, andre mennesker.
  • Eksistens & selvværd: Opbygges ved at tillægge dig selv værdi som den du er; samt skabe personlig mening.
  • Spiritualitet & dyb livsmening: Opbygges når du oplever, at naturen kan forbinde dig til og med noget, der er større end dig selv.
Praktiske oplysninger

Vi tilbyder Coaching i naturen på 2 måder:

A) Vi mødes et nærmere aftalt sted omkring Nationalpark Mols Bjerge i Syddjurs Kommune – i området mellem Rønde, Knebel og Ebeltoft. Og så går vi sammen. Skulder-ved-skulder. I dit tempo. Med indlagte, relevante øvelser efter vurderet behov eller ønske.

B) Du går en tur i noget natur nær dig. Det gør du for at få det fysiske og mentale udbytte af gå-turen såvel som af selve naturen. Din coach går samtidig – typisk i Nationalpark Mols Bjerge – og vi taler sammen over mobilen. Vi er ansvarlige for, at naturen inddrages relevant i samtalen. Vi aftaler i hvilket omfang, vi bruger videofunktion i form af Teams!

Sted: Nationalpark Mols Bjerge – Syddjurs | I ”din baghave”

Tempo: Dit!

Varighed pr. session: 80 minutter. (1 time og 20 min.)

Tidspunkter: Coaching kan kun bookes på fredage på følgende tidspunkter:
09.00-10.20 | 10.30-11.50 | 12.20-13.40 | 14.00-15.20 | 15.30-16.20

Pris: kr. 995,- pr. session (80 minutter)