Naturforsamlingshus - Til virksomheder top

Teamvandring & Teambuilding – 1 dag

Vi bruger en arbejdsdag (ca. 09 – 16) sammen i Nationalpark Mols Bjerge. Her byder dagen på natur, fællesskab, vandring, oplevelser, øvelser, god lokal mad og drikke, samt et afsluttende håndslag på det størst mulige udbytte med mindst mulig indsats. Kald det bare teambuilding, men på en mindre konstrueret måde. For man bliver altså ikke bedre til at samarbejde i en virksomhed ved at gå 5 mand i takt på træski eller kaste med økse!

Vi taler naturligvis sammen på forhånd, om I har helt særlige udfordringer, ønsker eller interesser for dagen. En typisk dag, kan se sådan ud:

  • Gi’ hånd og spis brød til. Fælles morgenmad og oplæg om adfærd.
  • ”Er du sulten”. Oplæg om, og træning i, den gode samtale.
  • Natursafari i grupper. Oplev og lær’ med naturen som inspirator.
  • Samarbejde i grupper: alle skal levere til fælles bålmad.
  • Vi gør som dyrene: slår mave i naturen.
  • Vandretur i Mols Bjerge. 2 timer med relevante stop og tankevækkende oplæg.
  • Håndslag på det, I tar’ med hjem og går videre med.

Hvorfor jeres virksomhed

Fordi I som virksomhed ikke blot anskuer jeres ansatte som en ressource, men også som blomster der skal have næring og lys. Fordi I ved, at pauser fra arbejdsdagen i smukke og frugtbare omgivelser stimulerer ro, humør, overskud og fællesskab. Fordi I synes, det er fedt at bruge en hel dag sammen og samtidig bliver pirret lidt med små, elegante værktøjer, I kan tage med hjem i virksomheden og bruge dagen efter.

Praktisk

Vi er i Nationalpark Mols Bjerge. Her vil I, udover den fantastiske nature, blive præsenteret for lokale produkter og specialiteter udviklet eller fremstillet i og omkring Mols.
Nøjagtig sted og område, afhænger af jeres ønsker og behov i spændingsfeltet mellem ”dogme” og komfort.

Pris

Prisen afhænger af vores aftale ift. omfang, indhold, forplejning og antal deltagere.