Naturforsamlingshus - Foredrag top

Foredrag

Hvis I vil bevæges, så book et foredrag med os!

Alle vores foredrag indeholder min. 30 minutters bevægelse eller ophold i naturen.

Vi mennesker skal sætte tempoet ned og samtidig bevæge os noget mere! Vi skal mere ud i naturen. Og vi skal forebygge frem for at behandle.
Fremtiden og videnskaben har fundet ud af, at relationer er vigtigere end management og effektmålinger. Det er også helt åbenbart, at mennesker præsterer bedst på den lange bane, når de er inde i comfortzonen.

Og så er der lige det twist, at naturen har en dokumenteret helbredsfremmende effekt på os.

Vores foredrag retter fokus mod, at vi står i en helt afgørende og livsvigtig brydningstid. Og at løsninger ligger snublende nær og med overraskende stor lethed kan integreres i det alt for stressede familie-, arbejds- og fritidsliv, alt for mange er fanget i.
Gør noget nu! Book os og få viden, perspektiv og håb!

 

Foredrag #1

Hvorfor sidde inde? Når alt håb er ude! Vi skal UD! NU!

Book os til et besnærende og berigende foredrag på udebane. Prøv kræfter med et udendørs foredrag. Så på med gå-skoene og kom tæt på naturen med os. Kom tæt på naturen i os.

Udover den åbenlyse oplevelse og den friske luft, vil vi perspektivere naturen og oplevelsen derude i landskabet til jeres moderne menneskeliv. Med fortælling, perspektivskifte og højaktuel viden skubber vi til jeres opfattelse af naturen… til jeres opfattelse af jer selv.

Vi bruger vores viden om naturen, kulturen, landskabet, historien og biologien. Og så bruger vi aktivt det faktum, at naturen har dokumenteret positiv og helbredende indflydelse på menneskekroppen. At naturen giver ro til vores sympatiske nervesystem.

Den er lige udenfor døren; naturen. Og så har den åbent 24 timer i døgnet.

Vi har base i Nationalpark Mols Bjerge, hvor vi hjertens gerne giver jer en helt unik oplevelse. Men kommer naturligvis hjertens gerne til ”jeres landskab”!
Sig til, hvis vi f.eks. skal afslutte oplevelsen og forundringen ved at samles om bålet til mad, nærvær og magi.

Vi aftaler alt det praktiske, når I ringer og booker.

 

Foredrag #2

Fremtiden er mere mærkbar end målbar

Mere high touch – mindre high tech. Teknologi og management fylder rigtig, rigtig meget i moderne menneskers arbejds- og hverdagsliv. Alt for meget, hvis du spørger os.

Vi måler, surfer, scroller, swiper og poster. Vi formulerer nye strategiske indsatser, laver kvartalsrapporter, minutregulerer, laver lærer- og uddannelsesplaner og indberetter måltal. Vi skal være på, klar, friske, flotte, dygtige og hamrende effektive!

Og det kan vi ikke. Og det skal vi heller ikke! For vi er ikke bygget til det. Derimod er vi bygget til bevægelse os socialt samvær. Vi har én krop. Og vi er sociale dyr! Særligt de 2 ting, skal vi værne om.

Vi sparker det målbare til hjørne – og giver næring til det mærkbare. Færre mål. Mindre administrativ overvågning. Mere bevægelse. Mere nærvær. Mere tillid.

Dette foredrag indledes med en 30 minutters gåtur. Gang i cellekernerne. Luft i kinderne. Vind i håret. Lys i øjnene… tilsat et par besnærende reflektions- og dialogøvelser, der gør at I kender hinanden bedre, end da I kom.

Kontakt os for at høre nærmere - vi vender hurtigt tilbage

10 + 9 =