Naturforsamlingshus - til private top

Coaching

 

Coaching med Naturforsamlingshus er nytænkende og opbyggelig på flere niveauer. Først og fremmest har vi skilt os af med bord og stol. Op og stå – ud at gå. Skulder ved skulder. Det fremmer den gode samtale. At gå er at bevæge sig styrker kroppen helt basalt og gavner derfor også de processer, der har med f.eks. følelser, beslutninger og kreativitet at gøre.

Og så foregår vores coaching i Nationalpark Mols Bjerge. Vi bor her og kender området. Og fordi vi fra ny forskning ved, at naturen som faktor og rum har positiv indflydelse på menneskers hjerne og nervesystem. Naturen gavner også processen. Helt uden bivirkninger.

Samtalen mellem os er funderet på systemiske teori og metode. Vi tager udgangspunkt i dit selvvalgte tema og har i samtalen 100% fokus på præcist det, du siger. Dine ord – er nøgleord. De er et spejl på din tilstand, dine oplevelser, værdier og ønsker. ”Hvad hjertet er fuldt af, flyder munden over med”. Og så rider vi ikke på ”hvad synes du selv” -hesten, men opstiller gerne hypoteser og tør godt foreslå at ændre samtalens tema, hvis nøgleordene ser ud til at kunne åbne andre døre.

Det er Naturforsamlingshus’ stifter og ejer, Henrik Mikkelsen, der forestår coachsessions. Udover en international certificeret coachuddannelse (EMCC) eksamineret af Aalborg Universitet, har Henrik + 1.000 timer med systemisk coaching, -undervisning og -procesledelse.