Naturforsamlingshus - til private top

Til private

Uanset om du har et ønske om mere ro på hverdagen, er på vej tilbage fra en stresssygemelding, eller om du er fagprofessionel, vil vores kurser tilbyde dig en aktiv, stabil proces og læring gennem nænsom aktivering af kroppen i naturen.

Det er veldokumenteret, at både bevægelse og natur aktivt gavner vores helbred. Moderat fysisk bevægelse opbygger og stabiliserer kroppens celler og dermed kroppens processer. Typisk er forbedret humør, bedre søvn og stabil fordøjelse noget af det, man mærker først. Uden bivirkninger!

Naturen virker aktivt beroligende på vores sympatiske nervesystem og bidrager derfor automatisk til, at vi bliver beroligede og oplever fysisk velvære og mentalt overskud. Når vi begejstres over en smuk udsigt, nyder solens varme stråler i ansigtet eller føler os afslappede omkring bålet, er det kroppens spontane reaktion på naturens åbne tiltale; på naturens åbenlyse trivselsfremmende effekt.

Vores teori og metoder, hviler grundlæggende på termen: Naturterapi. En vigtig teoretisk og praktisk søjle i vores praksis er den såkaldte Attentive Restoration Theory (ART-teorien). Forenklet forklaret stiller den skarpt på vores blik for, og viden om, naturens såkaldt spontane opmærksomhed overfor den direkte eller styrede opmærksomhed, der er kendetegnet ved den kulturelle støj, der overbelaster vores sympatiske nervesystem og stresser os.

Vi glæder os til at gøre en forskel sammen med dig!