Naturforsamlingshus - Til virksomheder top

Medarbejdersundhed

 

At investere i sine medarbejdere er meningsfuldt. Fordi de bliver glade og fordi de bliver bedre forbundet.

Samtidig er der kolde facts, I som virksomheder skal tage dybt alvorligt. F.eks. at ”sitting is the new smoking”. At evig adgang til skærm overbelaster vores hjerne og nervesystem. Og at det naturligvis er fint at begrænse rygning, men en katastrofe at droppe (ryge)pauserne.

Det dårlige er, at uro, stress og depression hærger mennesker, familier og virksomheder. Det er usundt, ufrugtbart og økonomisk uansvarligt. Vores tænkning, sprog og adfærd vedrørende arbejde, effektivitet, styring og vækst skal forandres.

Det gode er, at løsningerne ligger lige for vores fødder og kan understøttes af princippet LIM: Less Is More. Vi skal gøre mindre for at forblive raske, friske og dygtige. Og vi skal i langt højere grad rette blikket mod kroppen, fordi den er det første og det sidste vi har!

Fremtidens vindervirksomheder tænker og lever ”forebyggelse… i et lavere tempo”. Forebyggelse er rettidig omhu. Og rettidig omhu er godt købmandskab, for hvad der er sparet, er tjent!

Se vores 2 forskellige produkter, og gi’ den gas med nærvær, fællesskab, bevægelse og ny inspiration.

Jeres udbytte:

  • Nedsat korttidssygefravær
  • Bedre fastholdelsesgrad
  • Mere tryghed, tillid og arbejdsglæde
  • Mindre oplevet uro og stress og dermed naturlig mere arbejdsglæde
  • Naturlig forbedret innovation
  • … og dermed – jfr. ovenstående – en klart bedre bundlinje

Se vores High 6 på forsiden, og få et enkelt og visuelt indblik i de værdier, der er grundlag for vores faglighed og praksis.