Naturforsamlingshus - Leder og teamcoaching top

Leder- og Teamcoaching

Målgruppe:

Alle typer ledere og teams, der ønsker at stabilisere eller udvikle sig gennem aktiv brug af kroppen og naturen.

Produkt:

Modsat traditionel coaching har vi helt bevidst valgt at bortskaffe stole og borde og tilsat bevægelse og natur. Vores coaching foregår gående i noget af Danmarks smukkeste natur.

Udover kendt og gennemtestet systemisk teori og metode, bruger vi helt bevidst bevægelse og natur til at fremme proces og udbytte.

Vi mødes efter nærmere aftale ved én af de mange indgange til Nationalpark Mols Bjerge og går ud derfra. Skulder ved skulder.

Forvent at gå/være fysisk aktiv 75% af tiden. Der vil også være tilrettelagte stop, hvor naturen inddrages mere bevidst.

Vedr. Teamcoaching:

Fordi vi er flere sammen, er der her i høj grad fokus på forskellige samtaleformer og -øvelser imellem teammedlemmerne. En central metode her er også såkaldt Bridging, der binder teammedlemmernes udsagn sammen. Det er muligt at afslutte sessionen som en såkaldt ”Bålterapeutisk-samtale” inkl. bålmad.

Hvad får du ud af kurset?

Udover at du får coaching af høj faglig kvalitet metodisk, vil du qua formen samtidig opleve et akut forbedret fysisk og mentalt stemningsleje i kroppen.

Bevægelse er ikke bare sundt, som vi ved. Man er f.eks. op til 60% mere kreativ, når man går. Og naturen er ikke bare frisk luft, som vi siger om den. Den aflader dit sympatiske nervesystem, og du får en akut oplevelse af mere ro og mindre stress.

Med Coaching i Nationalparken får du ikke alene overskud og værktøjer til at blive en bedre leder. Du kan også bruge dit overskud og dine værktøjer som det menneske du er, når du ikke har lederkasketten på!

Praktisk:

Sted: Nationalpark Mols Bjerge.
Tidspunkt: Efter aftale.

Pris:

Individuel. En session à 1,5 timer: kr. 1.250,-
Individuel. En session à 2,5 timer: kr. 1.750,-
Team. En session à 3,0 timer: kr. 3.500,- (med bålmad kr. 4.500,-)

Kontakt os for at høre nærmere - vi vender hurtigt tilbage

1 + 13 =