Naturforsamlingshus - Growing leadership top

Growing Leadership – stof til eftertanke

Når vi laver ledertræning, er det mennesket inden i lederen, der er i fokus. På kurserne handler det først og fremmest om dig og din trivsel samt din viden og læring om trivselsfremme som bæredygtig ledelse.

Målgruppe:

Kurset i Growing Leadership – stof til eftertanke retter sig mod ledere med personaleansvar og direkte ledelse.

Produkt:

Growing Leadership – Stof til eftertanke er 24-timers ledertræningsmoduler i naturen.

Vores 3 moduler er grundlæggende bygget på de samme, moderne teorier og metoder, der vedrører ledelse, adfærd, socialpsykologi, mentaltræning og, ikke mindst, naturens dokumenterede trivselsfremmende effekt på menneskekroppen.

Og vi har helt bevidst valgt 3 unikke og forskellige rammer og naturscenarier til vores moduler. Vælger du alle 3 moduler over 12 måneder, vil du opleve større konsensus og læring i forhold til at arbejde videre med din ledelsespraksis.

De 3 rammer og aktiviteter er:

  • Havet & havkajakken
  • Mols Bjerge & vandrestøvlerne
  • Skoven, dyret & jagten

Hvad får du ud af kurset?

Du bliver mere rolig, skarpere og får mere overskud. Det er i sig selv godt! I professionel henseende giver forløbet med os dig bedre situations- og beslutningsoverblik, adfærdsbevidsthed, handlingsevne, kreativitet og relationsstyrke.

Når vi træner ledere i at bruge “viden fra egen krop” som ledelsesværktøj, bliver du bedre til at skabe resonans og fornyet meningsfuldhed og tillid og dermed bedre performance i medarbejderstaben.

Alt i alt er konsekvensen akut bedre trivsel, attraktivt kultur, mindre stress, lavere sygefravær og stærkere fastholdelsesgrad! Og det er social-, mental- OG økonomisk bæredygtighed!

Praktisk:

Steder: A) ”Nøset”, Ebeltoft, B) Nationalpark Mols Bjerge, C) Danmarks Jægerforbund, Kalø.
Tidspunkter: Efter aftale.

Pris:

kr. 9.999,- pr. modul inkl. overnatning og forplejning.

Kontakt os for at høre nærmere - vi vender hurtigt tilbage

1 + 5 =